CE ESTE SENDIGO

O echipă care identifică şi reacţionează la activitatea clienţilor. Şi care desigur, creşte numărul de vânzări.

Fiecare comerciant are de a face cu situaţia în care are nevoie de ajutor în plus şi cunoştinţe profesionale cuprinzătoare pentru a mări nivelul de vânzări la scară mare. Toată lumea se confruntă cu asta. Software-ul nu este destul, valoarea reală constă în competenţă, strategia de a încuraja vânzările repetate şi de a converti pierderile. Acesta este momentul când Sendigo intră în acţiune.

Există multe unelte de automatizare e-business.
Şi apoi este Sendigo.

Sendigo este o companie de marketing bazată pe date, o echipă pasionată, cu aproape 20 de ani de experienţă în domeniul mesageriei inteligente ce provine dintr-o ţară Nord Europeană – Letonia.

Portofoliul Sendigo include sute de afaceri din diverse sectoare – finanţe, comercianţi online, programe de fidelizare, energie şi petrol. Echipa noastră schimbă modul în care comercianţii online îşi distribuie şi revând produsele clienţilor oferind strategii specializate şi segmentate de marketing.

PUTEREA CONCEPTULUI DE RE-MARKETING MODERN

Aşa cum procedează Google cu AdWords sau Facebook cu bannerele de pe reţeaua de socializare, noi utilizăm magazinul online, email şi SMS pentru a retargeta clientul. Utilizăm analiza de tip “Big Data” pentru a perfecţiona activităţile de marketing, a mări vânzările şi ratele de conversie pentru comercianţii de scară mijlocie.

Soluţiile Sendigo includ:

 • Recunoaşterea vizitatorilor de pe site;
 • Conversia unei achiziţii nefinalizate;
 • Expedierea mesajelor precise tranzacţionale & de marketing;
 • Gestionarea mesageriei automate cu conţinut personalizat.
 • Toate acestea în combinaţie cu asistenţa noastră activă oferă o soluţie ce generează mai mult venit şi un serviciu de realații cu clienţii superior.

  Sendigo team

  Sendigo nu este doar un software inteligent. Mai important, noi suntem oamenii din spatele software-ului.

  Simte-te liber să stai de vorbă cu noi, suntem aici pentru tine!

  ÎNCEPE O DISCUȚIE