CUM FUNCŢIONEAZĂ

Deşi cheltui mulţi bani pentru a direcţiona trafic către magazin, aproape 96% dintre vizitatori pleacă fără a se atinge de crucialul buton de cumpărare. Adaugă Sendigo pentru a maximiza valoarea fiecărui client, pentru a le urmări activitatea, pentru a micşora costurile şi a mări vânzările.

 

Remarketing eficient prin email bazat pe date. Simplificat.

IDENTIFICAREA VIZITATORILOR

Fiecare vizită, fiecare pas este descoperit de Foxy, scriptul nostru pentru magazin / site. Mulţumită simţurilor sale excelente, Foxy transformă vizitatorii anonimi ai site-ului în surse identificabile, le capturează email-urile prin intermediul unei ferestre tip pop-up la ieşire şi astfel, măreşte rapid lista de clienţi.

SEGMENTARE ŞI PERSONALIZARE

După ce se stochează datele, este timpul pentru magie. Se crează segmente simple sau microsegmente bazate pe vizitele anterioare ale unui consumator, frecvenţă, istoricul de căutare şi cel de achiziţii în campanii email sau SMS. Prin combinarea acestor date, următorul newsletter pentru marketing care va ajunge la publicul ţintă, le va livra doar informaţiile de care sunt interesaţi.

MESAGERIE DECLANŞATĂ DE EVENIMENTE

Prin utilizarea platformei Sendigo de mesagerie declanşată, emailurile şi / sau SMS-urile sunt expediate imediat după apariţia anumitor evenimente pentru a capta atenţia clienţilor, atunci când sunt cât mai implicaţi. Poți folosi editorul email tip Drag & Drop sau editorul avansat HTML pentru a crea conţinut email personalizat destinat unei comunicări cât mai exacte.

EMAIL TRANZACŢIONAL

Spune ‘Bună’ unui contact la înregistrare, trimite confirmarea comenzii sau a recuperării parolei. Încă de la contactul iniţial, îmbunătăţeşte aceste relaţii. Mesageria noastră Tranzacţională prin API, inclusiv pentru comenzi şi confirmări de livrare, este proiectată pentru o mai bună relaţionare cu audienţa.

ABANDONAREA COŞULUI

Soluţia împotriva Abandonării Coşului de Cumpărături recuperează venitul pierdut reluând legătura cu cei ce au abandonat, prin intermediul unor mesaje personalizate bine sincronizate ce recaptează atenţia şi optimizează oportunitatea de conversie. Cu Sendigo, ratele mai mari de conversie sunt atinse reluând publicitatea către adresele de email captate înainte de checkout.

INSTALARE UŞOARĂ, RAPIDĂ
Conectarea Sendigo la magazinul tău online durează doar câteva secunde. Nu sunt necesare descărcări considerabile sau importare/exportare liste de email-uri. Doar adaugă scriptul Foxy, conectează-te la Sendigo prin API şi gata! Măreşte nivelul de loialitate şi valoarea cu ajutorul email-urilor inteligente!

Totul începe cu înţelegerea afacerii tale şi urmarea viziunii. Cu Sendigo nu vei primi doar software, ci şi o soluţie reală care funcţionează pentru tine.

OBŢINE O DEMONSTRAŢIE GRATUITĂ

sau începe o discuţie cu noi – suntem online

    ->